Image Alt

За нас

“WHAT SEPARATES DESIGN FROM ART IS THAT DESIGN IS MEANT TO BE… FUNCTIONAL”

INCITE или вдъхновение

Това сме ние – реализираната мечта на двама дългогодишни приятели с обща страст, идеи и вдъхновение. Нямаме страх да експериментираме. Занимаваме се с проектиране и интериорен дизайн и не се притисняваме да мечтаем, излизаме извън кутията, да творим, създаваме и градим. Обичаме това, което правим, и вярваме, че работата ни говори красноречиво сама по себе си, засвидетелствайки този факт. За нас от основно значение е изработването на проект, който да бъде напълно съобразен с нуждите и изискванията на клиента. Успяваме да постигнем това благодарение на непрекъснатата комуникация и диалог през всички етапи от изпълнението - както по време на изготвянето на функционални разпреледения и интериорни решения, така и при самото изпълнение на проекта. Всеки от клиентите ни получава лично отношение и ангажираност.

d

Мебелите, които предлагаме на нашите клиенти, са от проверени доставчици, доказали се с опит и съвършено изпълнение. Винаги гледме да извлечем най-високото качество и да подсигурим използването на най-добрите материали.

Нашите архитекти изработват максимално подробна разбивка за цената на всяка една от планираните дейности. Може да ни наречете педанти, но ние обичаме още в началото да покажем на клиента максимално точно какво ще получи.

Техническите ни ръководители се съобразяват максимално с вашите нужди при изработването на план-графика. Стараем се да намерим най-доброто възможно решение във всяка една ситуация.

Нашия екип от архитекти изработва цялостното проектиране - от заснемането на обекта, до финалните щрихи и детайли. Мисията ни е всеки детайл да е добре планиран и практичен.

Оказваме пълно съдействие по време на изпълнието на всяка стъпка от проекта и целим да помагаме във всеки аспект на дейностите, които са ни поверени.

Разполагаме с екип от опитни технически ръководители, които следят изпълнението на дейностите. Нещото, което ни отличава от конкурентите ни, е, че собствениците на студиото лично зорко следят как се изпълнява всеки етап от проекта.

60
Проектиране

Това е най-сложната част от работата ни. То обхваща процеса от първоначалната идея до планирането на изпълнението. Включва подробни чертежи и визулизации, които се доближават максимално до реалността с цел добиване на пълна и ясна представа у клиента как ще изглежда реализираният му проект.

10
Изготвяне на ценова оферта за целия ремонт

Тази услуга е една от най-търсените ни допълнителни услуги. Тя включва изработка на подробна ценова оферта. В нея са включени стойности за всяка една дейност, която е нужна за изпълнението на ремонта.

30
Строителни дейности и технически ръководител

Тази услуга е идеална за клиенти, които нямат доверени майстори и/или необходимото свободно време за упражняването на нужния контрол. Ние осигуруряваме технически ръководител и изготвяме пълна документация за изпълнението на проекта - седмични отчети, фактури, ценови оферти от доставчици и др.

100
Цялостен проект и изпълнение

Тази услуга представлява пълен пакет на всички дейности, предлагани от студиото. При цялостния проект и изпълнение ние се грижим за всичко - от проектиране, през изготвяне на ценова оферта, до финализиране на проекта с наши техници, майстори и партньори. Технически ръководител наблюдава ежедневно процеса и представя седмични отчети на клиента.

                            Кои сме ние 

Бисер Тачев
Архитект
Мирослав Влашев
Технически ръководител
52
Проектирани обекта
27
Частично проектирани обекта
37
Обекта, изпълнени изцяло от нас
18
Обекта, с изпълнени частични ремонти

Желаете ли да работите с нас?

Our best project is the next one.

This is incite

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor